Sandheden om selvforbedring på 3 minutter

title:Et helt nyt ar at leve
forfatter:Marta Dodd
source_url:http://www.articlecity.com/articles/self_improvement_and_motivation/article_330.shtml
date_saved:2007-07-25 12:30:17
kategori:selvforbedring_og_motivation
artikel:

Har du nogensinde startet et nyt ar med et nytarsforsat? Det tror jeg, at mange af os har, hvad enten det er for at vare flinkere mod familien, for at vare en bedre ven, en bedre kollega eller endda for at begynde pa den lange ventede slankekur. Har du nogensinde lagt marke til, at du efter den tredje uge eller deromkring ikke har motivationen eller inspirationen til at holde det? Jeg kan ikke huske et eneste ar, hvor jeg har holdt alle mine beslutninger.

Det kan meget vel vare mangel pa motivation eller bare det faktum, at nogle af mine forsatter bare er urimelige. I ar tror jeg, at det ville vare bedst at lade vare med at lave nogen overhovedet. Med den store hype om, at det sidste ar er det forste artusindar, er det sikkert for mig at antage, at det ikke bliver nemmere, men bare mere arbejde med endnu flere udfordringer. Det er ikke noget darligt, men bare noget, som jeg bliver nodt til at arbejde mere med. Sa hvordan vil jeg planlagge det kommende ar? Det har jeg ikke tankt mig at gore denne gang. Hvorfor lave de store planer, der kraver al min energi, sa nar “livet sker”, bliver jeg kun skuffet. Dette ar bliver anderledes. Jeg har oplevet sa meget i det sidste ar, ting, som jeg ikke havde planlagt at opleve. Min mors alt for tidlige dod, og den evigt forestaende pligt til ikke at finde den agte karlighed for 8(Lær mere om e adultfrinendfinder com).

https://www.youtube.com/watch?v=VKn3_AVNB_k
ar i trak. Selvfolgelig har jeg provet det hele, men i sidste ende har det varet nemmest og sikrest at vare alene. Og jeg er begyndt at se, at det er ok at ga vejen som enlig foralder, sa lange jeg holder mit fokus pa bornene og gor mit bedste for ikke at svigte dem. Jeg er blevet voksen nok til at se, at vi ikke andrer os til forskellige mennesker i lobet af livet hvert ar, vi modnes bare i den made, vi ser tingene forskelligt pa. Jeg kan kun satte pris pa hver ny ting, jeg larer hver eneste dag. Der skal ikke et nyt artusind eller et nyt ar til at se, at det, der pavirker vores hverdag, pavirker vores holdninger og den made, vi lever pa. Tak Gud for nye begyndelser, uanset om det er i dag, i morgen eller om en uge. Du har mulighed for at foretage andringer i dit liv, som i sidste ende vil pavirke din fremtid. Betragt dine valg som en sleben sten, som du let kan bruge til at slibe dit liv eller til at gore dine dromme og mal til stov(). Valget er dit, er du klar til at leve?
ZZZZZZZZ

(
https://www.wellandgood.com/dating-tips/).